cos mb 9

Mira Boutique - cadoul perfect in orice ocazie

Mira Boutique este locul special in care redescoperi bucuria de a darui persoanelor dragi cadoul perfect. Diferitele ocazii din viata noastra – Sarbatori, aniversari, evenimente familiale, ale prietenilor ori partenerilor de faaceri ne pun la incercare imaginatia pentru oferirea cadoului potrivit.

Acordam o grija deosebita selectarii si asortarii produselor din pachetele noastre cadou pentru ca acestea sa atinga perfectiunea. Alegem cu cea mai mare grija doar produse de calitate premium, realizate de cei mai renumiti producatori.

Cea mai buna cale de a-i spune cuiva „multumesc” este prin intermediul unui cadou. Un cadou potrivit, cu gust este un dublu multumesc, de aceea te invitam sa colinzi rafturile virtuale pentru a-l descoperi pe-al tau.

Cadourile Mira Boutique sunt concepute sa acopere o mare varietate de gusturi si preferinte ale oamenilor, precum si intreaga gama de bugete.

Toate cadourrile sunt ambalate cu o deosbita atentie, specialistii Mira Boutique fiind foarte atenti la toate detaliile. Depunem toate eforturile necesare pentru expedierea lor in cel mai scurt timp posibil. In functie de perioada anului, acesta este de 1-5 zile.

cos MB 7